Supreme Card Gold

Supreme-Card-Gold-246x161
5/5

Supreme Card Gold - Ett kreditkort utgivet av Resurs Bank

Supreme Card Gold är ett kreditkort som utges av nischbanken Resurs Bank. I denna recension av kreditkortet går vi igenom för och nackdelar med att inneha detta kort. Det finns många aspekter att ha i åtanke när man väljer ett kreditkort. Vad har kortet för maxkredit, årsavgift, effektiv ränta, räntefria månader, reseförsäkring, valutapåslag och mycket mer.

Varför Supreme Card Gold?

Supreme card gold från Resurs Bank är det utmärkta valet för för dig som vill utnyttja ett stort kreditutrymme. Kreditkortet erbjuder hela 150 000:- i kredit. Detta kan vara mycket fördelaktigt vid stora köp exempelvis vid ett bil eller båtinköp.

Kortet har även ett mycket fördelaktigt bonussystem som ger dig bonusar på allt du handlar. Du får bonuspoäng när du handlar i affären, betalar räkningar eller löpande abonnemangstjänster. I kortet ingår en reseförsäkring som är mycket omfattande och skyddar dig när du är på resande fot. 

Det finns även möjlighet att göra kontaktlösa uttag med kortet som kan vara gynnsamt när betalterminalen inte har kontakt med banken, exempelvis vid en flygning. 

Åldersgräns:

18

Inkomstkrav:

360.000kr/år

Årsavgift:

245kr

Avi-avgift:

39kr

Valutapåslag:

1,97%

Uttagsavgift:

2,97%

Korttyp:

MasterCard

Maxkredit:

150.000kr

Räntefria dagar:

60 Dagar

Kreditränta:

12,36 – 17,32%

Minsta månadsbetalning:

Minst 150kr

Accepterar betalningsanmärkning:

Nej

Fördelar & Nackdelar med Supreme Card Gold

Många fördelar med supreme card gold
Supreme card gold är ett mycket användbart kreditkort som har en förmån som sticker ut mer än de övriga kreditkorten på marknaden. Den stora fördelen är att man får bonuspoäng på allt du handlar med kortet, även på kontantuttag och fakturabetalningar, abonnemangstjänster och på årsavgiften på kortet. Av de kort vi jämfört är det endast Supreme card gold som erbjuder detta förmånliga bonussystemet.

Bonuspoäng på alla köp
För varje krona tilldelas kortinnehavaren 0.5 bonuspoäng vilket innebär att om du spenderar 1000kr på ett inköp för du 500 bonuspoäng. Detta är en relativt låg bonusnivå, men den kompenseras av att kortet ger bonusar på alla inköp du gör med kreditkortet.

Lös in poängen i en poängshop
Poängen du tjänar kan du lösa in mot fina artiklar i deras poängshop. Där kan du lösa in dina poäng mot kvalitativa märkesprodukter, där finns även resor och upplevelser som kan förgylla tillvaron.

Fördelar:

Nackdelar:

Effektiv ränta

Exempel från Kreditutgivare:
Den effektiva räntan är baserad på en kredit om 15 000 kr. Med delbetalningsalternativet 1/10, rörlig årsränta på 12,36 % och en delbetalningstid på 12 månader blir den effektiva räntan 18,98%.
Mer information