Supreme Card Classic

Supreme-Card-Classic-246x161
4.8/5

Supreme Card Classic- Ett kreditkort utgivet av Resurs Bank

Supreme Card Classic är ett kreditkort som utges av nischbanken Resurs Bank. I denna recension av kreditkortet går vi igenom för och nackdelar med att inneha detta kort. Det finns många aspekter att ha i åtanke när man väljer ett kreditkort. Vad har kortet för maxkredit, årsavgift, effektiv ränta, räntefria månader, reseförsäkring, valutapåslag och mycket mer.

Varför Supreme Card Classic

Supreme card classic är ett kort som ges ut av Helsingborgsbanken Resurs bank som har flera kreditkort avsedda för olika ändamål. De ger i dagsläget ut fyra kort. Supreme card gold, Supreme card world och Supreme card woman. 

Supreme card classic är ett bra kreditkort för dig som vill handla i butik eller på nätet utan extra kostnad och samla allt på en och samma faktura. Kortet har har räntefri kredit i hela 60 dagar. Kreditkortet har ingen årsavgift vilket gör det till ett av de bra nybörjarkorten.

Utöver den mycket generösa räntefria betalningsperioden på 60 dagar kan man även välja när man få fakturan att dela upp den på 6 månaders delbetalning som även denna är helt räntefri. Detta är ett kort som är mycket smidigt och kan anpassas efter den rådande ekonomiska situation du befinner dig i. 

 

Åldersgräns:

18

Inkomstkrav:

Heltidsanställd

Årsavgift:

0kr

Avi-avgift:

39kr

Valutapåslag:

1,97%

Uttagsavgift:

2,97%

Korttyp:

MasterCard

Maxkredit:

15.000kr

Räntefria dagar:

60 Dagar

Kreditränta:

14,36

Minsta månadsbetalning:

150kr

Accepterar betalningsanmärkning:

Nej

Fördelar & Nackdelar med Supreme Card Classic

Allt på en faktura
När du använt ditt kreditkort kommer en faktura månaden efter som du kan välja att betala med en gång eller välja att dela upp helt räntefritt.

Sms-kvitto
Med Supreme card classic kreditkort får du ett SMS-kvitto på varje köp som överstiger 500kr vilket gör att du får bra kontroll av dina inköp och gör det lätt för dig att hitta kvitton till eventuella garantiärenden eller återköp.

Över 8 veckors räntefri kredit
Många kort tar avgifter varje månad för att man använder deras kreditkort. Detta kreditkortet är helt avgiftsfritt, vilket innebär att det inte har någon årsavgift. Du behöver endast betala om du överskrider deras 60 dagar räntefria betalningsperiod.

Få krav krävs för den som ansöker
De enda kraven som ställs på dig om du är intresserad av att ansöka om ett Supreme card classic är att du är över 18år, är heltidsanställd och inte har några betalningsanmärkningar sen tidigare. Uppfyller du dessa krav kan du utan problem börja använda Resurs banks mest populära kreditkort.

Fördelar:

Nackdelar:

Effektiv ränta

Exempel från kreditutgivaren:
Kredit 15 000 kr, räntefritt, delbet. tid 6 mån med halv årsavgift. 6 st delbet. på 1662 kr , adm.avg. 39 kr + 97 kr uppl.avg. månad 2, effektiv ränta 4,60 %. Totalbelopp 15 393 kr.
Mer information

Vanliga frågor om Supreme Card Classic

Nej, Supreme Card Classic är helt gratis att inneha.
 

Kreditkortet erbjuder en maxkredit på 15.000kr.
 

Supreme Card Classic erbjuder 60 räntefria dagar.
 

Exempel från kreditutgivaren: Kredit 15 000 kr, räntefritt, delbet. tid 6 mån med halv årsavgift. 6 st delbet. på 1662 kr , adm.avg. 39 kr + 97 kr uppl.avg. månad 2, effektiv ränta 4,60 %. Totalbelopp 15 393 kr.
 
 

Man behöver minst vara 18 år gammal för att kunna ansöka om ett Supreme Card Classic.