MoreGolf Mastercard

MoreGolf
5/5

MoreGolf Mastercard - Ett kreditkort för dig som spelar golf

MoreGolf Mastercard är ett kreditkort utgivet av EnterCard Group AB i samarbete med Svenska Golfförbundet. Kreditkortet är späckat med fördelar för dig som spelar golf. Bland annat går det att samla bonuspoäng på allt du köper och dessa bonuspoäng kan sedan lösas in hos samarbetspartners som Dormy, Golfstore med mera. Det går även utöver detta att delbetala årsavgiften till golfklubben man spelar i. Dessutom gör du som använder MoreGolf Mastercard något bra för svensk golf genom bonuscheckar som löses in och att kortet används att handlas med. Sammanfattningsvis ett fördelaktigt val av kreditkort för dig som vill få någonting tillbaka när du spelar golf.

Varför välja MoreGolf Mastercard?

MoreGolf Mastercard är det perfekta kreditkortet för dig som spelar golf och vill dra nytta av fördelar som detta innebär. Bland annat erbjuder kortet några fördelar som vi ska gå igenom nedan så som: Greenfree-rabatt, försäkringar, bonus på alla inköp och möjlighet att lösa in poäng i butiker i golfbutiker som Dormy och Golfstore.

Den kanske största fördelen som detta kortet erbjuder är den så kallade greenfee-rabatten. På flera utvalda golfklubbar i Sverige kan man med detta kreditkort få 50% på greenfee avgiften som tillkommer när du ska spela golf på en klubb som du inte är medlem i. Läs mer här om vilka golfklubbar som erbjuder greenfee-rabatter mot uppvisade av ett MoreGolf Mastercard.

MoreGolf Mastercard erbjuder även dig som kund att samla bonuspoäng på alla köp för att sedan lösa in dessa i golfbutiker som Dormy och Golfstore. Det enda du behöver göra är att betala med kortet varje gång du handlar och på så vis ackumulerar du poäng på MoreGolfs kreditkort.

 

Åldersgräns:

18

Inkomstkrav:

Heltidsanställd

Årsavgift:

295kr

Avi-avgift:

35kr (0kr med E-faktura)

Valutapåslag:

1,65%

Uttagsavgift:

3,00%

Korttyp:

MasterCard

Maxkredit:

160.000kr

Räntefria dagar:

60 Dagar

Kreditränta:

15,64%

Minsta månadsbetalning:

Minst 150kr

Accepterar betalningsanmärkning:

Nej

Fördelar & Nackdelar med MoreGolf Mastercard

Många fördelar med MoreGolf Mastercard
Kreditkortet MoreGolf erbjuder som tidigare nämnt en hel del fördelaktiga förmåner för dig som spelar golf och frågan är om kortet inte är ett måste om man aktiverar sig med golf på fritiden på grund av dess fullspäckade lista med privilegier.

Bonuspoäng & cashback på alla köp
Varje gång MoreGolf kortet används får du ett bonuspoäng för varje spenderad krona. Detta betyder att när du har samlat ihop 10 000 poäng med MoreGolf-kortet får du en check på 100kr hemskickad till dig. Du kan maximalt samla 100 000 poäng per kalenderår.

Lös in poängen istället för en bonuscheck
Bonuspoängen som du samlar på kreditkortet MoreGolf går att lösa in på flera av deras samarbetspartners, några av dem är: Best Western Hotell, Golfstore, Dormy, Skistar, Golf Service, Europcar.

Fördelar:

Nackdelar:

Effektiv ränta

Exempel från Kreditutgivare:
Effektivränta 16,50 % (20,90 % med pappersfaktura), vid utnyttjad kredit på 20 000 kr. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 665 kr (22 085 kr med pappersfaktura). Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 1 805 kr vid betalning med e-faktura, 1 840 kr med pappersfaktura) och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag.

Mer information

Vanliga frågor om MoreGolf Mastercard

Ja, kreditkortet MoreGolf Mastercard kostar en årsavgift på 295kr.

MoreGolf Mastercard erbjuder mängder med förmåner, speciellt för dig som spelar golf. Bland annat erbjuds greenfee-rabatt, delbetalning av golfklubbens årsavgift, bonuspoäng och cashback.

Kreditkortet MoreGolf Mastercard erbjuder en maxkredit på 160.000kr.

Kreditkortet MoreGolf Mastercard erbjuder 55 räntefria dagar.

Man behöver vara minst 18 år gammal för att ha möjlighet att ansöka om ett MoreGolf Mastercard.

Ja, du behöver vara heltidsanställd för att ha möjlighet att ansöka om ett MoreGolf Mastercard.