Marginalen Traveller

Marginalen-Traveller
5/5

Marginalen Traveller - Ett kreditkort för dig gillar att resa

Marginalen Traveller är ett kreditkort utgivet av nischbanken Marginalen Bank AB. Kreditkortet är anpassat för dig som tycker om att resa, därav namnet Marginalen “Traveller”. Kortet är fullspäckat med fördelar till just för att passa det ändamålet. Bland annat går innehåller kortet en reseförsäkring som är väldigt omfattande och täcker det mesta man behöver när man är på resande fot. Kreditkortet ackumulerar även poäng varje gång en transaktion genomförs som kan inlösas mot hotellnätter, flygresor till en hyrbil eller andra fina erbjudanden. Utöver detta är kortet ganska unikt då det är jämte komplett banks kreditkort det ända som är kompatibelt att ansluta sitt kort till mobil eller smartklocka och utföra smarta digitala betalningar. Nedan går att läsa en recension om kreditkortet marginalen traveller och mer utförligt få beskrivet vilka för/nackdelar kortet har.

Varför välja Marginalen Traveller?

Marginalen traveller är ett kreditkort som med fördel används för den som ofta är på resande fot. Kortet erbjuder framförallt en väldigt omfattande reseförsäkring och har fokus på just detta. Vill man således ha ett kreditkort där man kan dra nytta av kortets innehållande försäkringar och vill ha det lilla extra är Marginalen traveller kortet för dig. 

När du använder Marginalen traveller har du alltid 50 räntefria dagar och kan handla på kredit utan att betala förrän först efter 50 dagar helt utan kostnad. Oförutsedda utgifter sker som att tvättmaskinen eller bilen går sönder, då kan det vara bra att ha möjlighet att skjuta upp betalningen till nästkommande månad helt räntefritt. 

Marginalen Traveller är också ett kort där man kan samla poäng för varje genomförd transaktion. När man har samlat ihop en mängd poäng går det att lösa ut dessa mot fina erbjudanden i Marginalens poängportal. Eftersom kortet har fokus på resande går det att byta poäng mot hotellnätter, hyrbil eller flygbiljetter. 

 

Åldersgräns:

20

Inkomstkrav:

120.000kr

Årsavgift:

395kr

Avi-avgift:

25kr (0kr med E-faktura)

Valutapåslag:

1,65%

Uttagsavgift:

3,00%

Korttyp:

MasterCard

Maxkredit:

150.000kr

Räntefria dagar:

50 Dagar

Kreditränta:

16,90%

Minsta månadsbetalning:

Minst 150kr

Accepterar betalningsanmärkning:

Nej

Fördelar & Nackdelar med Marginalen Traveller

Många fördelar med Marginalen Traveller
Marginalen traveller är ett ett utmärkt kort för dig som ofta är ute och reser, därför är kortet fullspäckat med fina erbjudanden relaterat till resande. 

Digital plånbok i telefon och smartklocka
En stor fördel med Marginalen Banks kreditkort Traveller är att kortet är kompatibelt med så kallade digitala betalningar. Detta är något som Marginalen Traveller är relativt ensamma om för kreditkort jämte Komplett Bank och flera av storbankerna. 

För att kunna använda digitala betalningar med Marginalen Traveller behöver du ansluta ditt betalkort till Fidesmo, det är Fidesmo som gör denna koppling möjlig. Efter framgångsrik anslutning mellan kreditkort och Fidesmo kan du blippa och betala med din mobil eller smartklocka och lämna plastkortet hemma. Utöver Fidesmo fungerar även Marginlalen traveller direkt i Samsung pay. 

Utmärkt reseförsäkring
Kreditkortet erbjuder en suverän reseförsäkring som gäller om man betalar sin resa till 75% med Marginalen Traveller. När resan väl är bokad till den andelen av summan ingår en kompletterande reseförsäkring för dig själv och dina familjemedlemmar. Bland annat ingår: Flygbolagskonkurs, bagageförsening, självriskeleminering om hyrbilen skulle gå sönder och mycket mer.

Fördelar:

Nackdelar:

Effektiv ränta

Exempel från Kreditutgivare:
18,99 % vid uppskjuten betalning och utnyttjad kredit på 20 000 kr.

Mer information

Vanliga frågor om MoreGolf Mastercard

Ja, kreditkortet Marginalen Traveller kostar en årsavgift på 395kr.

Marginalen Traveller är ett kort anpassat för dig som reser. Därför innehåller kortet bland annat en omfattande reseförsäkring. 

Kreditkortet Marginalen Traveller erbjuder en maxkredit på 150.000kr.

Kreditkortet Marginalen Traveller erbjuder 50 räntefria dagar.

Man behöver vara minst 20 år gammal för att ha möjlighet att ansöka om Marginalen Traveller.

Ja, du behöver vara heltidsanställd med en deklarerad årsinkomst på minst 120.000kr för att ha möjlighet att ansöka om ett Marginalen Traveller.