Collector Easycard

Easycard
4.7/5

Collector Easycard - Ett kreditkort utgivet av Collector Bank

Collector bank easycard kreditkort är ett kort som är utgivet av nishbanken Collector bank med huvudkontor i Göteborg. Bolaget är börsnoterat på Stockholmbörsen sedan några år tillbaka. Det finns många aspekter att ha i åtanke när man väljer ett kreditkort. Vad har kortet för maxkredit, årsavgift, effektiv ränta, räntefria månader, reseförsäkring, valutapåslag och mycket mer.

Varför Collector Easycard?

Collectors easycard är ganska likt sitt systerkort easyliving som också är utgivet av Collector bank. Easycard ger många nyttiga förmåner när du handlar på nätet, i butik eller använda kortet på resan. Det är enkelt och smidigt att samla sina köp på en och samma faktura vid månadsslutet. Easycard kreditkort har en räntefri betalningsperiod på 56 dagar vilket gör att du har god tid på dig att betala dina skulder helt räntefritt.

Kreditkortet från Collector är mycket gynnsamt på resan. Om du bokar din resa med kortet omfattas du av collectors kompletterande reseförsäkring. I kortet ingår även självriskreducering på hyrbil vilket kan spara mycket pengar om olyckan är framme.

Kortet har en kreditgräns på 30 000kr. Du väljer när du ansöker om ditt kreditkort om hur stor kredit du önskar varje månad. Det går att välja mellan 5 000 till 30 000 i kredit. Det ingår en hel rad med försäkringar om du betalar med kortet.

Åldersgräns:

20

Inkomstkrav:

Inget krav

Årsavgift:

290kr

Avi-avgift:

19kr

Valutapåslag:

2,00%

Uttagsavgift:

4,00% (lägst 50kr)

Korttyp:

MasterCard

Maxkredit:

30.000kr

Räntefria dagar:

56 Dagar

Kreditränta:

19,00%

Minsta månadsbetalning:

1/36 av krediten (minst 99kr)

Accepterar betalningsanmärkning:

Nej

Fördelar & Nackdelar med Collector Easycard

Egen app
I Collectors app som är kopplat till kreditkortet kan du hålla koll på dina betalningar, hur mycket kreditutrymme du utnyttjat och mycket mer. Appen hjälper dig att få stenkoll på din ekonomi. Ladda enkelt ner den i Appstore eller i Google play butik. Det finns även möjlighet att spärra kortet direkt i appen om du tappat ditt kort eller blivit utsatt för bedrägeri.

Välj egen pin-kod
Något som är mycket smidigt med Collector easycard är att du själv väljer vilken Pin-kod du vill använda. Du kan även välja färg på ditt kreditkort, det finns tre färger att välja mellan, lila, rosa och svart.

Få cashbacks och andra erbjudanden
Det finns även möjlighet att få cashback och andra erbjudanden med kortet. Om du kopplar upp ditt kort till appen Meniga rewards. Där får du fina erbjudanden och cashback om du använder ditt easycard.

Fördelar:

Nackdelar:

Effektiv ränta

Exempel från kreditutgivare:
Vid ett utnyttjande av en genomsnittlig kredit om 15 000 kr uppgår den effektiva årsräntan till 21,91 %
vid en återbetalningstid om 12 månader.
Mer information