Bonuskort - Få rabatter, bonusar och cashbacks med ett kreditkort som bonuskort

Kreditkort med bonussystem gör att du kan få rabatter, bonusar och cashbacks på dina köp via ditt bonuskort. Vi har nedan jämfört bonuskorten på marknaden så att du ska få en bra överblick över för att välja det bästa kreditkortet för bonusar. 

Supreme Card Gold

Supreme-Card-Gold-246x161
5/5

Supreme Card Classic

Supreme-Card-Classic-246x161
4.8/5

Komplett Bank

4.6/5

Kreditkort med bonus

En av de största fördelarna med ett kreditkort är att man i längden tjänar på att använda kortet genom att samla poäng som du sedan kan byta in mot resor eller bonuscheckar. Nästan alla kreditkortsutgivare använder sig av ett bonussystem som går ut på att du premieras att använda deras kort så mycket som möjligt. Tänk att kommande weekend-resan till London kan betalas med poäng från köpen på ditt bonuskort.   

Vad är ett Cashbackkort?

Kreditkort med Cashback innebär att du får pengar tillbaka som bonus på dina inköp. Istället för ett bonussystem där du är knuten till den organisationen som utger kortet kan du genom ett cashbackkort använda dina utbetalda pengar precis som du vill och handla i affären eller betala räkningar. Det är som en rabatt på allt du handlar oavsett vad det är för produkter du handlar.  

Cashback ligger vanligtvis på runt 1% och är vanligt på mat och bensinkort. Fördelen är att utöver detta kan du få rabatter på dina köp vilket gör att du slutändan kan spara väldigt stora summor på att använda ett kreditkort med cashback och rabatter. 

Exempel: När du använder Re:members more kreditkort med cashback får du 1% i cashback på allt du handlar vilket innebär att om du spenderar 100 000kr på ett år får du 1000kr tillbaka i cashback.

Fördelar med ett bonuskort som kreditkort

Det finns många fördelar med ett kreditkort med bonussystem. Främsta fördelen med ett bonuskort är naturligtvis alla bonuspoäng du samlar på dig, dessa kan du sedan lösa in för att få resor betalda, pengar tillbaka eller fina produkter att klicka hem som bonus. Precis som med vanliga kreditkort har du möjligheten att betala vid ett senare tillfälle, oftast vid månadsslutet. Utöver bonus på dina köp får du även rabatter vilket gör att du verkligen tjänar på att använda ett kreditkort med bonus.  

Kreditkort med bäst bonus

Kreditkort med bonus på flyg

Kreditkort med bonus i matbutiker

Kreditkort med bonus är mycket populärt i flyg och resebranschen. SAS, Norwegian och många fler har kreditkort där du kan samla poäng genom att handla i butiker, boka flygresor, äta på restaurang med mera. Många som flyger mycket kan spara stora pengar på att boka alla sina resor genom ett kreditkort kopplat till ett flygbolag. Det går nämligen att använda bonuspoängen till att boka resor utan kostnad, hyra bilar eller boka hotell med poängen du samlat på dig. Kreditkortet ger dig dessutom rabatt på dessa inköp, vi råder därför dig som reser mycket att införskaffa ett kreditkort för flyg.   

Kreditkort med bonusar i matbutiker är något som har funnits länge i Sverige och är utöver kreditkort för drivmedel det mest populära kortet. Alla stora matkedjor i Sverige erbjuder har bonusgrundande kreditkort om man använder deras kort. Detta främst för att binda upp kunden och göra att hon storhandlar på mataffären där man får bonus. ICA, Willys och Coop är de största mataffärerna i Sverige och de har alla en kort i bonusgrundande kort där man får rabatter bonusar och cashbacks på sina inköp. Detta brukar löna sig eftersom de ändå handlar mat en till två gånger i veckan.  

Kreditkort med bonus på bensin

Kreditkort med bonus på bensin är ett av de populäraste kreditkorten i Sverige eftersom man får mycket förmåner såsom rabatt på drivmedel, cashbacks och bonusar att lösa in i servicebutiken. Med ett tankkort kan man få upp till 25% öre på drivmedel vilket gör att man spara mycket pengar på att använda ett kreditkort för drivmedel. Om man äger en bil är det smart att ansöka om ett bensinkort eftersom det är så förmånligt. Alla stora kedjor i Sverige såsom Peem, St1, Shell, OKQ8 med flera har kreditkort för drivmedel.