Bank Norwegian

Namnlöst-1
4/5

Norwegian - Ett kreditkort utgivet av Norwegian Bank

Norwegian erbjuder ett kreditkort som utges av Bank Norwegian. I denna recension av kreditkortet går vi igenom för och nackdelar med att inneha detta kort. Det finns många aspekter att ha i åtanke när man väljer ett kreditkort. Vad har kortet för maxkredit, årsavgift, effektiv ränta, räntefria månader, reseförsäkring, valutapåslag och mycket mer.

Varför välja Norwegian Bank kreditkort?

Bank Norwegian kreditkort ges ut av lågprisflygbolaget Norwegian air shuttle som har flygningar över hela världen och är Nordens näst största flygbolag efter SAS. Norwegians kreditkort ger dig många förmåner och är ett mycket användbart kort om du reser mycket privat såväl som i tjänsten.

Fördelaktigt bonussystem för dig på resande fot
Kortet har ett mycket gynnsamt bonussystem för dig som reser. Du får så kallade cashpoints på det du handlar med ditt kort. Detta gäller även vid bokningar av flygbiljetter vilket gör att du snabbt kan spara ihop poäng till att boka din nästa drömresa.

Omfattande reseförsäkring
Utöver sitt mycket gynnsamma bonussystem ges en omfattande reseförsäkring på alla resor som bokas via kortet. Att ha någon form av försäkring när man reser utomlands är viktigt eftersom det kan stå dig dyrt om du råkar ut för oförutsedda händelser. Bokar du din resa via Norwegians kreditkort sparar du pengar på att slippa teckna en extern reseförsäkring exempelvis via bolaget du har bokat din resa med. I kortet ingår även ett avbeställningsskydd som kan vara användbart om det förutsedda inträffar och du tvingas avboka din resa.

Åldersgräns:

18

Inkomstkrav:

0kr

Årsavgift:

0kr

Avi-avgift:

0kr vid e-faktura

Valutapåslag:

1,75%

Uttagsavgift:

Utan kostnad

Korttyp:

Visa

Maxkredit:

100.000kr

Räntefria dagar:

45 Dagar

Kreditränta:

19,99%

Minsta månadsbetalning:

3% (minst 300kr)

Accepterar betalningsanmärkning:

Nej

Fördelar & Nackdelar med Bank Norwegian

Recension av Norwegians kreditkort

45 dagar räntefri kredit
Det finns många fördelar med Norwegian kreditkort. En stor fördel är att du får hela 6 veckors räntefria dagar och kan alltså inhandla något och betala 45 dagar senare. Detta innebär att du kan handla på kredit i och betala helt räntefritt 45 dagar senare.

Ingen årsavgift
Att kortet dessutom inte har någon årsavgift gör det kortet till ett mycket bra alternativ. Eftersom kortet inte kostar något. och du får bonuspoäng samt en omfattade reseförsäkring och avbeställningsskydd gör att kortet är ett av de bättre på marknaden och så länge man inte drar på sina betalningar tjänar man helt klart på att använda ett Norwegian kreditkort.

Fördelar:

Nackdelar:

Effektiv ränta

Exempel från kreditutgivare:
Vid uppskjuten betalning: effektiv ränta 21,93%, 15.000kr över 12 månader Totalt: 16.673kr
Mer information